Close

Een beeld maken in 13 stappen

Ik ben op zoek naar een nieuwe balans en meer verbondenheid met mezelf, het werk en de samenleving. Juist nu na Corona.

Als beeldhouwer haal ik mijn inspiratie uit maatschappelijke thema’s of vraagstukken waarmee ikzelf worstel of meer aandacht wil geven. Mijn laatste beeld heet daarom ‘Alles is verbonden’, het beeld is een roze albast. De zin heb ik gekozen, omdat ik geloof dat alles wat je ziet verbonden is met elkaar. De mens, de natuur, de dieren en het niet zichtbare. Daar weer bewust van worden zorgt voor meer rust en het gevoel ergens bij te horen.

Het beeld geeft ook uiting aan dat alles meerdere kanten heeft en niet hetzelfde hoeft te zijn. Desondanks kan het toch bij elkaar horen. Dualiteit of tweezijdigheid hoeft niet te betekenen, dat er geen gedeelde basis is. Het kost alleen soms meer moeite om deze te vinden of voelen.

[dflip id=”5191″][/dflip]


Je ziet een korte presentatie van het proces om een beeld te maken. Het is een transformatie proces van een steen naar een beeld. Ik houd van beelden, omdat ze goed in staat zijn om een gevoel op te roepen en gevoelens te manifesteren.