Close

Nieuwe atelier bij Fort Maarsseveen

Ik ben superblij met mijn nieuwe atelier in Fort Maarsseveen. Een geweldige plek in de natuur met geschiedenis samen met beeldhouwers Fieke de Roij, Renate Naberhuis en Inge Bouwman. 

Ik ben sinds 2011 beeldhouwer, omdat het mij de mogelijkheid geeft om helemaal in het moment te zijn. Een creatieproces doorlopen is een rollercoaster, maar geeft ook veel voldoening. Ik vind het proces altijd uitdagend en leerzaam, dat maakt het voor mij ook interessant.

Fort Maarsseveen is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie die net UNESCO werelderfgoed zijn geworden. Het Fort staat met 95 andere forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie (inclusief twee kastelen en zes vestingen), honderd militaire sluizen, dijken en kanalen en ruim duizend betonnen werken als kazematten op deze geweldig lijst. Mooier kan niet.