Close

Bold is ‘gedurfd’, ‘moedig en ‘onbevreesd’

Eind 2019 is het eerste beeld ‘Bold’ in opdracht gemaakt. Het beeld is een weerspiegeling van de persoonlijkheid van de klant. Er is daarom gekozen voor de naam ‘Bold’, bold staat voor ‘gedurfd’, ‘moedig en ‘onbevreesd’.

Transformatie

Het maken van een beeld is een transformatieproces. Je begint met een ruwe steen waarin je het uiteindelijke beeld al een beetje voor je ziet. Daarna begint het zoeken naar de juiste vorm en het realiseren van je visie. Soms wordt het beeld zoals je eerste ingeving was, soms veranderd deze gedurende het proces. Het creëren van een beeld duurt 6 maanden tot 2 jaar. Dit is afhankelijk van het gewicht en complexiteit.

Beeld tot leven wekken

Ik ben vooral opzoek naar een manier om de steen tot leven te brengen, zodat het iets met je doet als je er naar kijkt. Beeldhouwen is voor mij het ideale creatieproces. Je leert omgaan met je emoties, zoals in mijn geval, vooral mijn ongeduld. Je leert te werken met wat er is en je leert doorzetten, want sommige onderdelen zoals het polijsten van je beeld (glanzend maken) kan dagen duren. 

[3d-flip-book mode=”fullscreen” urlparam=”fb3d-page” id=”1036″ title=”false”]

Beelden in Opdracht

Ik maak beelden in opdracht, waarbij we samen een steen uitzoeken en je persoonlijke thema bepalen. Mocht je interesse hebben in een eigen beeld, neem contact met mij via .