Close

Moondust is klaar!

Creativiteit is een vitaal onderdeel van wie we zijn. Het is belangrijk om daarvoor ruimte te maken in je eigen leven. Het kan van alles zijn zoals zingen, schilderen, boetseren, schrijven etc. Voor mij is het beeldhouwen. Beeldhouwen geeft mij een creatieve manier om emoties en gevoelens te verbeelden. Mijn beelden hebben een krachtige uitstraling, een eigen verhaal met betekenis.

Dit beeld heet Moondust. Het beeld gaat over het voelen van verlangen. De inspiratiebron van dit beeld was het lied ‘Close to you’ van The Carpenters. De onderstaande zinnen stonden centraal in het maakproces.

Just like me,
they long to be.
Close to you.

Ik maak beelden op basis van persoonlijke waarden, een wens of een verlangen. Als beeldhouwer laat ik mij leiden door de steen. Ik probeer de ziel van de steen te onthullen. De schoonheid zichtbaar te maken, zodat je ervan kan genieten. Ik maak beelden in opdracht of je kunt kiezen voor een beeld uit de collectie. Ze staan mooi in elk interieur of op kantoor.