Close

Exposeren bij Beeldend Veenendaal

Gloria Van Ewijk zal bij Beeldend Veenendaal haar beeld ‘Alles is verbonden’ exposeren. Het thema is ‘Verbinding’ en daar valt het beeld mooi binnen.

De naam van het beeld heb ik gekozen, omdat ik geloof dat alles onderling verbonden is met elkaar. De mens, de natuur, de dieren en het niet zichtbare. Daar weer bewust van worden zorgt voor meer rust, een sterker gevoel ergens bij te horen en het omarmen van tegenstellingen.

Het beeld geeft ook uiting aan dat alles meerdere kanten heeft en toch onderdeel van hetzelfde kan zijn. Dualiteit of tweezijdigheid hoeft niet te betekenen dat er geen gedeelde basis is. Het kost soms meer moeite om dit te zien of voelen, maar met een open hart kan alles een plek hebben.

Aan de expositie is ook een verkiezing van als beste gejureerde werken verbonden, een voor elke categorie. De winnaars worden gekozen op basis van het oordeel van het bezoekende publiek en van een onafhankelijke vakjury.

Data: zaterdag 4 t/m zaterdag 18 juni
Thema : ‘Verbinding’
Locatie: Hoofdstraat 61-63 in Veenendaal

Nieuwsgierig naar mijn beelden, bekijk de website www.heart-collection.nu
#kunst #art #interieur