Close

De blauwe albast ‘Complex’ is deze week verkocht

Het beeld ‘Complex’ is deze week verkocht. Complex is een blauwe albast en staat symbool voor ont-wikkelen en de uitdagingen die daarbij horen. Linksonder zie je hoe de steen er onbewerkt uitziet, na het polijsten kwam er een duidelijk patroon naar voren.

 

Complex is gebruikt door oud-stagiaire Ruth Tilburg tijdens het afronden van haar stage bij ons. Voor haar ging het beeld duidelijk over transformatie. Je begint met veel onduidelijkheid en alles lijkt op elkaar. Daarna ontwar je alles en worden zaken meer helder. Je weet veel beter wat je doelen zijn en je voelt je beter. Ze was erg overtuigend en kreeg van haar docent een 10.

Wil je een beeld laten maken of ben je nieuwsgierig naar andere Heart Collection beelden, neem contact met ons op via info@heart-collection.nu of 06-17399631.